Nøgleperson fra Medjugorje
besøger Danmark i juni

Uddyb forståelsen af Jomfru Marias budskaber og lær at bede med hjertet i selskab med den franciskanerpræst, der skal offentliggøre seeren Mirjanas 10 profetiske hemmeligheder for verden, når tiden er inde hertil.

Danmark får prominent besøg fra Medjugorje den 14.-16. juni. Det sker, når franciskaneren fader Petar Ljubicic kommer til Esbjerg for at tale om Jomfru Marias budskaber.

Valget faldt på fader Petar, da Medjugorje-seeren Mirjana i 1982 skulle vælge en præst til at offentliggøre de 10 profetiske hemmeligheder, som Jomfru Maria har givet til Mirjana. Fader Petar er dermed en kommende verdensberømthed, for verdens øjne vil hvile på ham og Mirjana, når profetierne folder sig ud som faktiske begivenheder.

Mirjana kender de eksakte tidspunkter for hver af sine 10 profetier, og 10 dage før hver eneste af dem skal hun give besked til Fader Petar. Han og Mirjana skal så bede og faste på vand og brød i en uge, før Fader Petar skal profetere for verden.

Den 54-årige præst kommer til Danmark igennem den danske pastor Benny Blumensaat, som mødte fader Petar under en retræte i Indien. Her blev den danske præst imponeret over sin kroatiske kollega:

“Han udstråler godhed, varme, omsorg og glæde. Man mærker tydeligt, at han bærer Medjugorje i sit hjerte, og at han selv lever Jomfru Marias budskaber. Samtidig er han et meget jordnært og ydmygt menneske. Han bryder sig ikke om at blive peget ud og blive tilskrevet en særstatus blandt mennesker”, siger pastor Benny Blumensaat.

I Esbjerg vil fader Petar Ljubicic tale om betydningen af at bede med hjerte, ligesom han vil komme ind på forståelsen og betydningen af at modtage Jesu Legeme i Eukaristien (nadveren).

Der er al grund til at vente sig en oplevelse og en mulighed for åndelig vækst, og man kan melde sig til ved at kontakte Sankt Nikolaj Kirke i Esbjerg:

Sankt Nikolaj Kirke
Kirkegade 58
6700 Esbjerg
Telefon 7512 1027
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

Få automatisk besked om alle nyheder og opdateringer.
Tilmeld dig vores nye nyhedsmail på forsiden af
Profetis hjemmeside på www.profeti.dk og klik på OK.
Foreningen Profeti udleverer ikke din e-mail adresse til andre.

 
Send forslag og kommentarer til: mail@profeti.dk
 
Nope.dk - Danmarks Effektive Portal