“Ingen frelse uden Jesus”
siger Mirjanas årlige budskab

Sæt Jesus på førstepladsen, for Jesus er jeres begyndelse og jeres slutning, og uden Jesus er der ingen frelse, siger Jomfru Maria i sit årlige budskab til Mirjana Soldo. Trods budskabets alvorlige tone kalder Jomfru Maria til frygtløshed og lover al sin hjælp og støtte til den, der vil åbne hjertet for hende.

I sit årlige budskab til Medjugorje-seeren Mirjana Dragicevic-Soldo bønfaldt Jomfru Maria den 18. marts alle mennesker om gøre Jesus til det centrale i livet. Hun gentog samtidig sit løfte om at ville være hos alle og undervise alle, der ønsker at finde vejen til Jesus.


Siden Mirjanas daglige åbenbaringer sluttede i 1982, har hun haft en årlig åbenbaring på sin fødselsdag den 18. marts.

Siden 1987 har hun desuden haft en åbenbaring på den anden dag i hver måned, men det er stadig kun den 18. marts, at Jomfru Maria giver et budskab til verden igennem Mirjana.

I år var budskabet dette:

“Kære børn, som en moder bønfalder jeg jer: Åbn jeres hjerte og skænk mig det, og frygt intet. Jeg vil være hos jer, og jeg vil lære jer at sætte Jesus på førstepladsen. Jeg vil lære jer at elske Ham og til fulde tilhøre Ham. Begrib det, kære børn, at uden min Søn er der ingen frelse. I bør blive bevidst om, at Han er jeres begyndelse og jeres slutning. Kun med denne bevidsthed kan I være lykkelige og gøre jer fortjent til Det Evige Liv. Som jeres Moder ønsker jeg dette for jer. Tak fordi I har besvaret mit kald”.


I dette budskab ligger, at Jesus er porten til Himmelen og Det Evige Liv: Ingen kommer ind uden at gå igennem denne port. Som så ofte før citerer Jomfru Maria på dette punkt blot fra Evangeliet, hvor Jesus selv adskillige steder (bl.a. i Johannes 14 : 6) slår fast, at det er sådan det forholder sig.

I budskabet ligger derimod ikke, at der udelukkende er frelse til kristne. Tilhængere af andre religioner (der ikke tilbeder Jesus) kan også blive frelst, men det vil i så fald altid være fordi de rummer Kristi Ånd selv uden at være klar over, hvem der gav dem denne Ånd.

Alle sjæle skal dømmes af Jesus, og Jomfru Marias budskab til Mirjana er som sådan en appel til alle om at gøre sig til venner med dommeren, så dommeren også bliver en advokat for den enkelte sjæl. Som sådan tager budskabet til Mirjana også tråden op fra det seneste månedlige budskab, givet den 25. februar i år.

I sit budskab til Mirjana gør Jomfru Maria det klart, at det kristne kald er radikalt og kompromisløst – men hun gør det mindst lige så klart, at det vil være ofrene værd allerede i det jordiske liv, og ikke mindst i livet efter dette.

Adskillige tusinde pilgrimme var til stede under Mirjanas åbenbaring, der fandt sted i Cenacolo-kommuniteen i Medjugorje. Pilgrimmene begyndte at bede Rosenkransen klokken 8.45, og knapt tre kvarter senere begyndte åbenbaringen, der varede i syv minutter fra 9.27 til 9.34.

 
Få automatisk besked om alle nyheder og opdateringer.
Tilmeld dig vores nye nyhedsmail på forsiden af
Profetis hjemmeside på www.profeti.dk og klik på OK.
Foreningen Profeti udleverer ikke din e-mail adresse til andre.

 
Send forslag og kommentarer til: mail@profeti.dk
 
Nope.dk - Danmarks Effektive Portal