Vicka: Døm ikke skandaliserede præster

Folk snakker for meget og beder ikke nok, siger Vicka om den bølge af skandaler, der ryster Kirken netop nu. Det tilkommer ikke os at dømme andre, siger hun.

I en tid, hvor særligt den katolske men også andre kirker er rystet af skandaler om misbrug af børn, opfordrer Medjugorje-seeren Vicka Mijatovic folk til at kigge på sig selv i stedet for at dømme andre mennesker.

"Vi har alle en samvittighed, og det vigtigste er at følge den og være ærlig og åben over for Gud og andre mennesker".

"Hvis jeg hører, at en biskop er anklaget for det ene eller det andet, tilkommer det så mig at dømme hans samvittighed? Nej", siger Vicka i et kort interview til den franske nonne Søster Emmanuel Maillards website childrenofmedjugorje.com.

"Jeg vil ikke dømme, men i stedet ransage min egen samvittighed og spørge mig selv: Igennem så mange år har Jomfru Maria kaldt os til at bede for præster, biskopper og Paven. Hvad har jeg gjort for at hjælpe dem? Har jeg bedt for dem med hele mit hjerte? Det er spørgsmålet. Resten er op til Gud at vide", siger hun.

"For mit eget vedkommende må jeg hjælpe og gøre min del så godt jeg kan, og ikke spilde min tid med at kommentere på alle mulige andre. Der bliver talt alt for meget og ikke bedt nok", siger Vicka.


Få automatisk besked om alle nyheder og opdateringer.
Tilmeld dig vores nye nyhedsmail på forsiden af
Profetis hjemmeside på www.profeti.dk og klik på OK.
Foreningen Profeti udleverer ikke din e-mail adresse til andre.

 
Send forslag og kommentarer til: mail@profeti.dk
 
Nope.dk - Danmarks Effektive Portal